• DirectionService Centrale Termice - Service Aer Conditionat - Instalatori Bucuresti - Incarcari freon
  • Phone0722.223.669

Reparatii Centrale Termice Bucuresti sector 2

Asiguram interventii in Sector 2 Bucuresti ( Colentina, Pipera, Andronache, Baicului, Iancului ,Lacul Tei ,Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu)
ITALFLO TRADING
ofera solutii complete pentru instalatii sanitare sau service de orice natura (coloane de apa, contoare de apa, cabine de dus, centrale termice, panouri solare, proiectare, intretinere, executie,centrale termice, aer conditionat, service, etc.)
Asiguram montaj oriunde in Bucuresti si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.

Servicii de montaj, intretinere si reparatii oferite:

 Montaj centrale termice Bucuresti
Efectuam operatiuni de montaj pentru urmatoarele echipamente :
- montaj centrale termice murale pe gaz si electrice
- montaj centrale termice de pardosealapage1 img2 - montaj sisteme complete centrale + boiler
- montaj centrale pe lemne
- montaj panouri solare
- montaj cazane de apa calda
- montaj pompe de caldura

  Service centrale termice Bucuresti
Oferim service autorizat ISCIR pentru toate tipurile de centrale termice,

 Reparatii centrale termice Bucuresti
Repararea centralelor termice trebuie efectuata intotdeauna de catre un personal autorizat si competent. Reparatii placi electronice pentru centrale termice.

Recomandari pentru o buna finctionare a centralei termice

  • Va recomandam sa montati la centrala dumneavoastra un stabilizator de tensiune cu servomotor. Variatiile tensiunii de alimentare de la retea pot duce la arderea placii electronice a centralei aspect neacoperit de garantia producatorului.
  • Pentru un confort termic sporit si o economie a consumul de gaz de pana la 20% va recomandam montarea unui termostat wireless
  • Amplasarea termostatului este indicat in camera in dormiti sau petreceti cel mai mult timp, de evitat amplasare lui langa surse de caldura sau curenti de aer. Cu cat temperatura din camera este mai constanta, cu atat centrala va porni mai rar.
  • Curatarea ventilatorului,a pompei de circulatie si a arzatorului sant lucruri esentiale pentru o functionare corecta a centralei.Nu trebuie scapat din vedere curatarea filtrelor { apa rece-retur instalatie} pentru un debit si o presiune normala pentru a nu avea surpriza ca in timpul folosiri, mai ales a apei calde sa ne trezim cu asa zisele dusuri scotiene cand cald sau cand rece, lucru neplacut mai ales pe   timp de iarna. Nu trebuie omis faptul ca si electrozii de ionizare au un rol important in buna functionare a centralei cat si rolul vasului de expansiune care preia dilatarile din instalatie. Pentru aceste aspecte apelati la operatori-service. La montarea centralei termice multi instalatori gresesc reducand diametrul racordurilor de alimentare { apa rece-apa calda cat si de tur-retur} lucru care duce la dereglari ale instalatiei ! Pentru montaj trebuie luat in calcul suprafata care se va incalzii si in cazul in care exista parter,etaj,mansarda recomandam montarea unei butelii de egalizare pentru o foarte buna circulatie a agentului termic.O atentie trebuie acordata la montaj in evitarea subdimensionarii instalatiei termice. Un lucru esential in instalatii fie ca este pentru apa rece,calda sau agent termic este calitatea materialelor folosite. La suprafete mai mari cu un numar mai mare de 8 radiatoare recomandam montarea robinetilor termostatati pentru un confort dorit si un consum redus de gaz.